«Нова Пошта» – надійне українське підприємство

15:14 13.06.2024

з перших днів війни ця структура однією з перших започаткувала велику благодійну програму. Як комерційне підприємство, щоб працювати і розвиватись, «Нова Пошта» повинна дбати про прибутки і вигоду. Але як справжнє українське підприємство, «Нова Пошта» пішла назустріч людям: благодійні вантажі доставляються безоплатно. І робиться це так же оперативно, чітко і надійно, як і будь-які інші відправлення.

Я вже давно користуюся послугами «Нової Пошти» і завжди відзначаю для себе їх чітку роботу, оперативність і надійність. А ще тут винятково ввічливий і уважний персонал. Все це – визначальні якості бізнес-структури, яка поважає себе, своїх клієнтів і країну, в якій працює. І це викликає повагу і бажання звертатися за послугами саме до «Нової пошти». Тим більше, що з перших днів війни ця структура однією з перших започаткувала велику благодійну програму. Як комерційне підприємство, щоб працювати і розвиватись, «Нова Пошта» повинна дбати про прибутки і вигоду. Але як справжнє українське підприємство, «Нова Пошта» пішла назустріч людям: благодійні вантажі доставляються безоплатно. І робиться це так же оперативно, чітко і надійно, як і будь-які інші відправлення. Додамо: послугу надали винятково ввічливо і уважно – це взагалі фірмовий стиль «Нової Пошти».
Останнім часом і я, і мої колеги-журналісти вже неодноразово в тому переконувалися. Продуктові набори на допомогу запорізьким ветеранам-журналістам, які надає за домовленістю з НСЖУ Федерація банків продовольства України (не менш відповідальна і надійна структура, для якої благодійність нині – то поклик душі) - «Нова Пошта» доставляє безоплатно.
Нещодавно, до професійного журналістського свята, ми знов отримали таку потрібну зараз благодійну допомогу, яку надіслала Українська Федерація банків продовольства, а доставила до Запоріжжя, безпосередньо до офісу обласної організації НСЖУ, наша українська «Нова Пошта». Дякуємо вам, шановні благодійники! Валентина Бистрова Фото Світлани Костюк