Комплексний інтернет-маркетинг: чи потрібен сучасному бізнесу?

Комплекс інструментів маркетингу для постійного залучення клієнтів із оцифрованими показниками ефективності — це комплексний інтернет-маркетинг сьогодні. У такий спосіб ви точно знатимете, скільки витратили грошей на залучення кожного клієнта й можете грамотно спланувати бюджет на наступний період/сезон. Якщо ви плануєте збільшення прибутковості бізнесу на 40% і більше, цей підхід забезпечує реалізацію цих планів.

Що таке комплексний маркетинг? Експерти Digital агентства ADS group сформували вам більш зрозуміле бачення комплексного підходу в інтернет-маркетингу. Розвиток бізнесу. Різні рекламні канали в сукупності здатні охопити більше ЦА, що призводить до зростання трафіку та продажу. Це дасть змогу бізнесу не те щоб триматися на плаву, а розвиватися й розширюватися. Стабільність. Комплексний підхід в інтернет-маркетингу гарантовано забезпечить збільшення показників відвідуваності ресурсу постійними та новими клієнтами. Приріст цільового трафіку гарантує високі показники продажу. Невисокий бюджет на оптимізацію. Приріст трафіку на сайт із невеликими витратами забезпечить грамотна SEO оптимізація сайту, що дає змогу використовувати бюджет, виділений на рекламу, застосувати в інших не менш ефективних каналах просування. У результаті показник ROI істотно збільшиться. Модернізація внутрішніх процесів. Завдяки грамотно продуманій стратегії комплексного маркетингу можна підвищити ефективність усього підприємства. Реалізувати комплексний маркетинг можна в кілька етапів: аналіз та етап підготовки до основних робіт, маніпуляції для залучення трафіку та лідогенерація, настроювання аналітики та модернізація внутрішніх процесів, ведення проєкту та контроль показників досвідченими спеціалістами.
Більш детальну інформацію ви можете отримати в наших менеджерів, залишивши заявку на сайті https://adsgroup.com.ua/ua або зателефонувавши за вказаним номером телефону в робочі години.