«Магія Іспанії» в обласній філармонії зачарувала запоріжців

13:22 24.06.2024

Відвідини Запорізької обласної філармонії і перегляд виступів та різноманітних концертних програм стали для журналістів-переселенців імісцевих медійників не тільки доброю традицією, але й можливістю відновити свій психологічний стан, повернути душевний спокій, посилити віру в перемогу. А надають працівникам медіа таку прекрасну можливість директорка нашої прифронтової філармонії, заслужений працівник культури України Ірина Конарева і Запорізький Центр журналістської солідарності, який постійно підтримує з філармонією дружні партнерські зв’язки.

Ось і цього разу дивовижна сила мистецтва, ніби ковток свіжого повітря, надихнула, надала журналістам сили і наснаги. «Магія Іспанії» - так називалася концертна програма, яку презентував академічний симфонічний оркестр Запорізької обласної філармонії під керівництвом головного диригента, заслуженого артиста України Василя Коваля. Глядачі ніби здійснили мандрівку країною сонця, фламенко і кориди.
Щирі оплески та вигуки «браво» стали заслуженою нагородою музикантам та солістам за розкішний концерт, високий професіоналізм та відданість високому мистецтву. Щиро дякуємо колективу філармонії за прекрасний мистецький захід, а Збройним Силам України - за захист і можливість проведення таких концертів! - Піддалася "Магії Іспанії" в Запорізькій обласній філармонії у виконанні Академічного симфонічного оркестру під орудою заслуженого артиста України Василя Коваля, - ділиться своїми враженнями журналістка з Енергодару Алла Шамрай. - Тривога, яка прозвучала під час концерту, не злякала. Одна думка: «Згиньте, рашистські нелюди! Хай буде музика!» Тож перечекали до відбою – і знову музика. Насолоджувалася концертом в у товаристві медійників із нашого Центру журналістської солідарності! Щире БРАВО і величезна подяка всьому колективу філармонії і її директорці, заслуженому працівнику культури України Ірині Конаревій! Важкий сьогоднішній день завершується на піднесеній ноті, - сказала журналістка. Тамара Борт Фото Світлани Костюк та Алли Шамрай