Спортивний турнір заряджає енергією

13:11 29.05.2024

Зірке око, тверда рука, уважність, вміння цінити ситуацію і прийняти найбільш ефективне рішення – якості, без яких ніяк не обійтись класному більярдисту. Але ж саме вони конче потрібні і справжньому журналісту, бо інакше геть сподіватися створити достойний матеріал. Тож не дивно, що турнір по більярду серед запорізьких журналістів і вийшов таким цікавим і напруженим. Та ще й не обійшовся без маленьких сенсацій, коли керівник молодіжного крила обласної журналістської організації Катерина Шевченко, яка в більярд не грала взагалі, після кількох хвилин тренерських настанов здивувала глядачів влучними ударами, достойно тримаючись у грі з визнаними майстрами, вийшла у півфінал і посіла третє місце в турнірі. Отака вона, талановита у всьому наша журналістська молодь!

Однак про все по порядку. Як зазначила, відкриваючі турнір, голова Запорізької обласної організації НСЖУ, - «Перемоги, звичайно, треба прагнути, на то вони й змагання. Але в нашому випадку не це головне. Головне, що ми знову зібралися разом. Щоб позмагатися, поспілкуватись, зарядитися енергією і оптимізмом. В наш воєнний час це дуже важливо, тим більше для журналістів. Адже робота багатьох з вас близько лінії фронту напружена і ризикована. Відновитись фізично і психологічно і дозволяють саме такі заходи. Твердої вам руки, зіркого ока, влучних ударів і наснаги, - сказала вона
Турнір , хоч і проводився після великої перерви, дійсно видався цікавим і напруженим. Майстерну гру показали і визнані в творчих колах більярдисти – Дмитро Попов, Едуард Бобровицький, , Зореслава Цупренко, Олександр Лісін, Віктор Армяновський і менш досвідчені гравці – Віталій Семенюк, Сергій Біжко, Катерина Шевченко та Катерина Клочко. Беззаперечним переможцем став спортивний оглядач телеканалу МТМ Дмитро Попов, друге місце посіла керівник прес-центру «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко, третьою стала керівник Інтернет-медіа «Soda» Катерина Шевченко. - Я отримала величезну купу емоцій і задоволення, - поділилася Катя з колегами своїми враженнями. - І ще більше повірила в свої сили, додалося впевненості і оптимізму. - Це точно, - підтримала колегу фотокореспондентка сайту «051» Катерина Клочко. – Я так старалася, аж рука і плече болять без звички. Але настрій гарний, заряд позитивної енергії величезний. І це дуже важливо, бо, працюючи на лінії фронту, я втрачаю чимало душевних сил. А ось такі заходи обласної журналістської організації реально допомагають відновлюватись, - зазначила молода журналістка.

Валентина Бистрова Фото Світлани Костюк та Сергія Біжка