Kind Hamper + Carlsberg Ukraine в Запоріжжі

Особливої уваги зараз потребують незахищені українці — переселенці, люди похилого віку, особи з інвалідністю, багатодітні сім’ї.

До війни ми, українці, жили своє життя, працювали, займалися улюбленими справами, ходили в гості одне до одного, підтримували локальних виробників, святкували, мріяли та планували. Але 24 лютого все змінилося.  Маючи досвід роботи з малими гастро виробниками ми — Ініціатива Kind Hamper — знаємо, що це важливий, талановитий, але вразливий сегмент ринку, зокрема, щодо впізнаваності серед українців навіть в мирний час. Тому локальним фермерам, крафтярам і власникам малих бізнесів зараз ще важче функціонувати. Проте малий бізнес є важливим сектором ринкової економіки, суть та значення якого для країни важко переоцінити. Окрім того, крафтярі, фермери, сировари, винороби, бджолярі та інші: для них їх ремесло — це справа життя, часто не в одному поколінні в яку вони вкладають душу та сімейні традиції — ми не можемо їх втратити. Окрім споживання — це також про сенси та культурний код нації. З початком війни ситуація та можливості малих гастро-підприємців значно погіршились. Зважаючи на свої можливості, кожен українець став пліч-о-пліч на захист України. Саме так з’явилась ідея благодійної ініціативи Kind Hamper for Ukrainians, завдяки якій кожен може стати донорами добра для людей, які особливо потребують допомоги, та матиме можливість підтримати економіку України, надавши змогу малим бізнесам продовжувати свою справу.  Такою підтримкою соціально-значущих ініціатив та прикладом стала команда Carlsberg Ukraine — виробник пива, сидру та безалкогольних напоїв. Це великий гравець в бізнесі харчової промисловості, один з найвідоміших пивних брендів у світі, одна з соціально-найвідповідальніших компаній України. 
Kind Hamper разом з Carlsberg Ukraine підготувли набори з продуктів від локалів, які отримують потребуючі жителі Запоріжжя — міста, де працює один із заводів Carlsberg Ukraine. Ми придбали 1000+ одиниць продукції у локальних виробників. Кожна ковбаска, шоколадка, баночка меду, шматочок сиру дає можливість виробникам продовжувати свою справу в цей непростий час. Отримувачів (ВПО, нужденні пенсіонери, інваліди) обираємо обробкою запитів в наших соціальних мережах та за допомогою місцевих гуманітарних організацій (Ми разом та Хортицька Фортеця). Це важливий приклад підтримки локальних малих виробників великим бізнесом, що робить перемогу на соціальному та економічному фронті ще ближчою. Kind Hamper Initiative Всі деталі тут: https://kindhamper.com.ua  Ми у соціальних мережах: https://www.instagram.com/kindhamper/ https://www.facebook.com/kindhamper