Прості та дієві техніки подолання стресу від українських зірок у межах програми психосоціальної підтримки з ініціативи дружини Президента України Олени Зеленської

У межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської зі створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки українські зірки розповіли історії, як говорити відверто про свої емоції, та поділилися швидкими техніками, які допомагають їм долати стрес.

Ці техніки прості та дієві, кожен зможе використовувати їх у повсякденному житті. «Сповідаюся, цей проект надихне вас. Можливо, додасть впевненості: усе, що я відчуваю — нормально, і я з цим упораюсь. Бо коли наші страхи стають видимими, вони уже не мають над нами такої сили. Тоді керуємо ми самі, а не навпаки», – додала Олена Зеленська. Про особисті хвилювання, страхи, емоції розповіли телеведучі Ольга Бутко, Юрій Горбунов, Вадим Карп’як, Соломія Вітвіцька, співачки Світлана Тарабарова, Роксолана Сирота (ROXOLANA), Злата Огнєвіч, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька (https://www.youtube.com/…/UCqT9-NNARvBTE3CGyp7OwuA/videos )
Дізнатися більше, як турбуватися про себе та тих, хто поруч, можна за посиланням https://bf.in.ua/useful/  Довідково Національна програма психічного здоров’я та психосоціальної підтримки – ініціатива першої леді України Олени Зеленської має на меті допомогти громадянам подолати пов’язаний із війною стрес і наслідки пережитих травматичних подій, запобігти розвитку психічних розладів. Розроблення та впровадження програми координує Міністерство охорони здоров’я України у тісній взаємодії з українськими та міжнародними фахівцями. Ініціатива реалізується за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ).