Як вибрати коробку для взуття: поради від Kartpac.com.ua

Індивідуальна коробка – найкраще місце для тривалого зберігання взуття. Всі інші пристрої: тумбочки, комоди та органайзери – краще підходять для сезонного застосування.

Оскільки ніхто не знає про продукт краще, ніж його виробник, вам, безперечно, знадобляться поради фахівців компанії Карт-Пак. Переваги зберігання взуття у коробках Отже, чому саме коробки вважаються найкращим варіантом для зберігання? Ось які підстави є для цього: ⋄ це надійний захист від механічних пошкоджень та деформацій взуття; ⋄ коробки також захищають від вигорання, підвищеної вологості, попадання пилу та пересихання; ⋄ стандартні розміри дозволяють оптимально розмістити коробки в обмеженому просторі; ⋄ при складанні взуття на тривале зберігання ми ретельно протираємо його, змащуємо кремом, забезпечуючи необхідний догляд. З якого матеріалу вибрати коробку Дані вироби виготовляють із пластику (гнучкого та литого) та картону (звичайного та ламінованого). Переваги коробок з пластику: ⋄ міцність; ⋄ компактність; ⋄ легкість; ⋄ невелика вартість.
Переваги картонних коробок для взуття: ⋄ екологічно чистий матеріал; ⋄ картон “дихає”, що усуває небезпеку появи затхлого запаху та плісняви; ⋄ достатня механічна міцність за рахунок густини; ⋄ універсальність використання. Пластикові вироби можуть бути збірними та висувними. Якщо при виготовленні використовується прозорий пластик, це дуже зручно – не потрібно відкривати коробку, щоб подивитися, яке взуття в ній знаходиться. Вироби, виготовлені з ламінованого картону, відрізняються високим естетичним рівнем. Втім, і на звичайний картон можна нанести гарне зображення. Колір картонних виробів може бути будь-яким. Найбільш поширений білий колір пояснюється просто – так досягається найменша собівартість виготовлення коробок для взуття за збереження універсальності застосування. Білі коробки підходять для чоловічого, жіночого та дитячого взуття. Особливості конструкції Найбільш поширені види тари для взуття: ⋄ Скринька – в основному служить для зберігання чобіт з високою халявою. Має наступні переваги: – кришку неможливо втратити, тому що вона конструктивно уявляє одне ціле з корпусом; – жорсткість конструкції забезпечує надійний захист чобіт від механічної дії за рахунок щільності бічних стінок); – зручно відкривати кришку, щоб побачити вміст коробки – це спрощує процес пошуку потрібної пари; – також можна швидко дістати взуття з коробки та сховати її назад – це дуже зручно для продавців у взуттєвому магазині. ⋄ Кришка-дно – призначена для зберігання невисоких черевиків, сандалів, туфель та кросівок. Якщо коробок багато і ризик втратити кришку (наприклад, в магазині), зручно ставити коробку корпусом вгору. Таким чином, кришка залишається знизу. Піднявши корпус, можна легко перевірити, яке взуття знаходиться всередині. У домашніх умовах коробки зберігаються стандартно.  Що стосується розміру, він залежить від взуття, що зберігається всередині. Для кожного виду передбачений стандартний розмір, про це можна дізнатися при виборі потрібної тари. Також слід враховувати обсяг вільного простору. Іноді гарним рішенням є розташування двох пар невеликого взуття в коробці з-під чобіт – так економиться місце у шафі.