Жіноча вишиванка — поєднання моди та традицій

Модні жіночі вишиванки за останні роки стали справжнім трендом. У гардеробі кожної української модниці має бути хоча б одна вишита річ. Це національний символ сили, волі та самобутності нашого народу.

В чому плюси вишиванки? В сучасному світі більшість традиційного одягу втратило свій сенс та необхідність. Громадяни деяких країн можуть побачити традиційні вбрання тільки в музеях. Але це не стосується України, адже ми пронесли традицію крізь роки і адаптували під реалії нового світу. Зараз вишиванка може замінити звичайну білу сорочку і ефектно вписатись в будь-які образи. Вона може виглядати доречно в офісному стилі, під строгу спідницю та піджак. Або ж так само ефектно вона сидітиме під вільний комбінезон, джинси чи шорти. А вишиванки з великою кількістю оздоблення краще пасуватимуть під святкові образи.  Важливим плюсом є ще і те, що вишиті символи виступають в якості оберега. Різні вишивки заклинали на гроші, кохання, добробут. Мами готували вишиванки своїм дітям, дівчата — своїм чоловікам або ж вишивали для себе. Саме тому вишиванки так приваблюють. Навіть новітні орнаменти та моделі жіночих вишиванок, яких не було в давнину, розроблені з любов’ю та турботою.
Популярні фасони жіночих вишиванок Найчастіше можна зустріти класичну сорочку з вишитими рукавами та комірцем. Але існують і більш величні оформлення в закарпатському стилі.  У жінок також користуються популярністю вишиті сукні та туніки. Вони виступають одягом і аксесуаром одночасно, тому чудово підійдуть для урочистих подій. Існують навіть весільні сукні-вишиванки. Також зараз почали виробляти вишиті накидки, футболки, світшоти та інші більш сучасні елементи одягу. Вишивку стилізують під різні регіони або ж створюють повністю новий орнамент. Де купити вишиванку? Найкращий вибір вишитих речей пропонує онлайн-магазин УкрГламур! Тут ви знайдете величезний каталог жіночих вишиванок і точно оберете щось до душі. Найкращі українські дизайнери розробляють моделі, які ви можете придбати за лічені хвилини. Якщо у вас є питання, менеджери магазину з радістю дадуть відповіді на них та допоможуть обрати необхідний товар. Магазин доставляє вишиванки по всій Україні. Доставка триває лише 1-2 дні. Обирайте стиль — купуйте в УкрГламур!