Головні критерії, за якими потрібно вибирати витяжку

Шкода пилу під час опилювання нігтів і зняття штучного матеріалу величезна. Пил дуже шкідливий для здоров’я, осідає глибоко у легенях і залишається там, викликаючи алергічні процеси.

І найкращим способом захиститися є витяжка для манікюру. Це важливий атрибут у роботі майстра, який забезпечує безпеку. Апарат працює за принципом пилососа, що характеризується невеликими габаритними розмірами та досить високою потужністю. Різновиди, особливості та характеристики обладнання Виробники пропонують різні види виробів, які відрізняються продуктивністю, конструктивними особливостями, методом встановлення, показниками потужності, розмірами та технічними параметрами. Існує три категорії виробів: ⋄ підлогові; ⋄ вбудовані; ⋄ настільні. Прилади легко поглинають весь пил під час видалення старого гелю і моделювання форми пластини. Працює пристрій завдяки вентиляторній установці, яка всмоктує все, що зайве. Осідає пил та сміття у спеціальному знімному контейнері. Використовувати виріб після заповнення можна повторно, головне – звільнити його від залишків та випрати. Настільні витяжки для манікюру є одними з найпоширеніших. Встановлюють їх на робочій поверхні. Вироби можна перевозити у будь-яке місце та переміщати. Виробники пропонують механізми різних розмірів: габаритні та широкі варіанти для двох рук одночасно, та вузькі компактні моделі для однієї руки. Використовують витяжки у спеціалізованих салонах та домашніх умовах. Вбудовані варіанти витяжок відрізняються плоскою формою. Виріб встановлюється в робочу поверхню, завдяки чому економиться вільний простір. Такі моделі підходять для nail барів та салонів, для них потрібний отвір у столі. Витяжки для підлоги – найпотужніша техніка, яка відрізняється зниженим рівнем шуму, відмінним робочим ресурсом. За своїми потужними показниками такі вироби перевершують у кілька разів аналоги. Це громіздкі варіанти, які використовують для педикюру.
Важливі параметри: на що звертати увагу Вибираючи витяжку для роботи, необхідно звертати увагу не лише на зовнішні, а й на внутрішні характеристики. Матеріал корпусу має бути з якісного металу чи міцного пластику. Окрім цього, виробники пропонують моделі, оснащені м’якою оббивкою. Розмір витяжки відіграє важливе значення. Пристрої для поглинання можуть бути компактними розмірами або габаритними параметрами. Деякі моделі оснащуються невеликими дисплеями, що дозволяють виставляти таймер роботи виробу. Найпростіші варіанти наводяться в дію завдяки кнопці для вимикання та увімкнення. Прямі, вигнуті та дугоподібні варіанти форм витяжок у каталогах брендів. У деяких моделях передбачено знімний ліхтар. До внутрішніх характеристик відносяться: мотор, потужність, оберти за хвилину і рівень шуму.