Конкурс професійної журналістики «Честь Професії-2023»: серед експертів – запорізькі медійниці

11:30 08.03.2023

Конкурс оцінюватимуть, як і завжди, професіонали, які досягли чималих висот у журналістиці та зробили значний внесок у її розвиток. Щороку конкурс «Честь Професії» нагороджує журналістів за якісні матеріали, які допомагають розвиватися українському суспільству, тримати інформаційну оборону і висвітлювати українські реалії для усього світу. Українські журналісти довели, що якісна журналістика здатна протидіяти брехні, російській пропаганді та фейкам.

Головну редакторку газети «Запорізька правда» Наталю Зворигіну вчергове обрано членкинею прев'ю журі чотирнадцятого конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» у 2023 році, який щорічно проводить Національна асоціація медіа У складі відбіркової комісії вона визначатиме претендентів на перемогу у номінації «Найкраще висвітлення резонансної події (новина)»

Організаційний комітет XIV конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» оголошує про старт прийому матеріалів у 2023 році. Триватиме він до 22 березня 2023 року включно. На конкурс можна подати журналістські матеріали, які були опубліковані на території України в місцевих, регіональних, загальнонаціональних та іноземних медіа з 1 червня 2022 року по 31 січня 2023 року. Матеріали можна подати у 6 основних номінацій: • «Найкраще інтерв’ю»; • «Найкращий репортаж»; • «Найкраще новинне висвітлення резонансної події»; • «Найкраща аналітика»; • «Найкраще розслідування»; • «Найкраща публіцистика». Участь у конкурсі «Честь Професії» можуть взяти усі, хто професійно займається журналістикою в Україні, – без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання. ВАЖЛИВО! Один і той же журналіст, редакція або третя особа можуть подавати матеріали одночасно у кілька основних номінацій. Один і той самий матеріал не може бути поданий в декілька номінацій, лише в одну. На кожен матеріал, поданий на Конкурс, необхідно оформити окрему заявку. Цьогоріч номінантів та переможців у шести основних номінаціях конкурсу у складі відбіркової комісії обиратимуть в тому числі запорізькі експертки у сферії медіа: • у номінації «Найкраще висвітлення резонансної події (новина)» - Наталя Зворигіна – головна редакторка газети «Запорізька правда»; • у номінації «Найкраща аналітика» - Наталія Виговська – медіаекспертка, кандидатка наук із соціальних комунікацій в Запорізькому національному університеті, координаторка регіональної мережі Інституту масової інформації (ІМІ);